Teles de Patchwork

Un extens assortiment de cotó 100%, Fats Quarters, Buates, entreteles per a Log Cabin, Termoadhesives, Flixelina doble cara, etc. També disposem de totes les eines necessàries per a la realització de les teves creacions.

Teles i Teixits

Una gran varietat de teles per a la confecció: Creppes, Georgettes, Gases, Piqué, Batista, Popelín, Organdí, Vichy, Setí, Tul, Crepsetins, … Teles per a labors. Teixits per a la llar. Teixits per a les teves disfresses.

.

Merceria Tradicional

La merceria de la iaia. La de veritat. La de sempre. La de la iaia que et sargia els mitjons i et canviava els punys i els colls de les camises. I quan tornaven a a gastar-se, tallava el tros de sota i tornava a fer punys i coll i… camisa nova altra vegada.

Merceria Creativa

Nosaltres et proporcionem els materials i tu hi poses la teva imaginació. Un davantal diferent, una bossa de mà única, un centre de taula especial, la canastreta del bebè al teu gust. Posa a prova la teva creativitat. Nosaltres posarem els materials que necessites.


Teles per a la confecció, labors, patchwork i molt més

Teles de Patchwork

A Entretelas trobaràs un amplíssim assortiment de teles en cotó 100%, Fats Quarters, Buates, Entreteles per Log Cabin, termoadhesives, Flixelina de doble cara, etc.

També disposem de totes les eines necessàries per a la realització de les teves creacions.

Teixits

Una gran varietat de teles per a la confecció: Creppes, Georgettes, Gases, Piqué, Batista, Popelín, Organdí, vichy, Setí, Tul, Crep setins, etc.

Teixits per a les teves disfresses: Ketten, Foam, Ras, Feltre,Peluix , Dacha, lamé, etc.

Teixits per a la llar: cortines, tapisseries, llençols, escuma, tovallola, protector de ris i plàstic, Hules, tovalles antitaques, buates, Polipell, antelina , farciment de coixins, etc.

Teles per a labors: Panamà, Aida, Canemàs, Lli, Arpillera.