Tenim tot tipus de Teles i Teixits

Teles de Patchwork

Un extens assortiment de cotó 100%, Fats Quarters, Buates, entreteles per a Log Cabin, Termoadhesives, Flixelina doble cara, etc. També disposem de totes les eines necessàries per a la realització de les teves creacions.

Teles i Teixits

Una gran varietat de teles per a la confecció: Creppes, Georgettes, Gases, Piqué, Batista, Popelín, Organdí, Vichy, Setí, Tul, Crepsetins, etc. Teles per a labors. Teixits per a la llar. Teixits per a les teves disfresses.

Merceria Tradicional

La merceria de la iaia. La de veritat. La de sempre. La de la iaia que et sargia els mitjons i et canviava els punys i els colls de les camises. I quan tornaven a a gastar-se, tallava el tros de sota i tornava a fer punys i coll i… camisa nova altra vegada.

Merceria Creativa

Nosaltres et proporcionem els materials i tu hi poses la teva imaginació. Un davantal diferent, una bossa de mà única, un centre de taula especial, la canastreta del bebè al teu gust. Posa a prova la teva creativitat. Nosaltres posarem els materials que necessites.

 

L’art del Patchwork

 

La precisió és el que caracteritza el Patchwork. Precisió en la unió de les teles, en els petits retalls cosits per les vores seguint diferents tècniques. El Patchwork et permet fer tot tipus de creacions: tapissos, cobrellits, nines de roba, cistells, tovalles i, fins i tot, quadres. Imagina’t poder fer el que tu vulguis amb infinitat de teles diferents, aprofitant els retalls que t’han sobrat. Si mai has cosit i no tens ni idea de costura, no cal que et preocupis, és molt senzill aprendre’n i de seguida en podràs veure els resultats: són sorprenents.

A Entretelas t’assessorarem i et mostrarem els nostre millors teixits perquè puguis iniciar-te en aquest art o puguis seguir millorant, aconseguint que les teves produccions siguin cada cop més espectaculars. Et podem oferir un amplíssim assortiment de teles 100% cotó, fat quarters ( teles de 55cmx45cm), buata ( làmines gruixudes de cotó per omplir i embuatar , en diferents gruixos), entreteles per a log cabin, termoadhesives, flixelina de doble cara,…. També disposem de totes les eines imprescindibles per a la realització de les teves creacions.

 

Si encara no coneixes aquest art i et vols iniciar, vine a visitar-nos i t’oferirem el nostre assessorament en els tipus de teixits i les eines que et calen per deixar anar la teva imaginació i puguis crear l’inimaginable.

Entretelas és la teva botiga de referència per a la confecció i el patchwork a Rubí.

DSC_0467Entretelas té un llarg bagatge i una gran experiència . Des del seu naixement no hem deixat d’estar a l’última tant pel que fa als materials que es fan servir actualment com pel que fa a la merceria tradicional de sempre, així com pel que fa referència al món de les manualitats de tota mena. Són moltes les noves tendències, aficions i passatemps relacionats amb el món tèxtil. No tenim el que busques? Ens ho demanes i t’ho portarem. Volem que el vostre món estigui teixit amb les millors teles i acabats.

On som?

Carrer de Magallanes, 52, 08191 Rubí, Barcelona

Carrer de Magallanes, 52 08191 Rubí (Barcelona)