Tenim tot tipus de Teles i Teixits

Teles de Patchwork

Un extens assortiment de cotó 100%, Fats Quarters, Buates, entreteles per a Log Cabin, Termoadhesives, Flixelina doble cara, etc. També disposem de totes les eines necessàries per a la realització de les teves creacions.

Teles i Teixits

Una gran varietat de teles per a la confecció: Creppes, Georgettes, Gasses, Piqué, Batista, Popelín, Organdí, Vichy, Setí, Tul, Crepsetins, etc. Teles per a labors. Teixits per a la llar. Teixits per a les teves disfresses.

Merceria Tradicional

La merceria de la iaia. La de veritat. La de sempre. La de la iaia que et sargia els mitjons i et canviava els punys i els colls de les camises. I quan tornaven a gastar-se, tallava el tros de sota i tornava a fer punys i coll i… camisa nova altra vegada.

Merceria Creativa

Nosaltres et proporcionem els materials i tu hi poses la teva imaginació. Un davantal diferent, una bossa de mà única, un centre de taula especial, la canastreta del bebè al teu gust. Posa a prova la teva creativitat. Nosaltres posarem els materials que necessites.

Filosofia TRIPLE R Redueix · Reutilitza · Recupera


DIY Fes-ho tu mateix/a.

Tot el que necessites per a les teves manualitats. Vine a veure les nostres teles de Patchwork. Descobreix els telers circulars, les cintes, els teixits per a la confecció i la merceria clàssica de tota la vida.

 

Merceria Clàssica.

Tot el que necessites per a les teves manualitats, vine a veure les nostres teles de Patchwork, descobreix els telers circulars, cintes, teixits per a la confecció i la merceria clàssica de tota la vida.

Entretelas és la teva botiga de teixits per a la confecció i Patchwork de Rubí.

DSC_0467

Be Happy és el rètol que veuràs a la sortida de la botiga i que expressa el nostre desig que marxis una mica més feliç del que ho eres quan vas entrar-hi. Voldrà dir que, la teva visita, hagis comprat o no, haurà estat satisfactòria. És així com et vol donar la benvinguda Entretelas, un espai on podràs passejar entre tota classe de teixits i articles de merceria, manualitats, labors, eines… Les associacions sense ànim de lucre (escoles, esplais, AAVV, associacions diverses…) teniu descomptes especials. Truqueu-nos i expliqueu-nos què necessiteu; segur que us podrem complaure.

Aquest nou punt de vista i l’augment de la nostra oferta en teixits de cotó 100% per Patchwork han donat lloc a l’actual Entretelas.

Desitjosos d’oferir-te el millor servei, farem el possible per aconseguir l’article que necessites. Si no et vols desplaçar, t’atendrem molt gustosament a través del correu electrònic o per telèfon (mentre acabem de muntar la venda on line). Vam obrir la nostra primera botiga l’any 1988 al carrer La Pastora de Rubí. Llavors veníem retalls i peces procedents dels acabadors tèxtils catalans. Amb el temps, ens vam traslladar al carrer Pintor Murillo 67 i, per la proximitat al mític elefant Bódum de la Plaça Pearson, batejàrem la botiga amb el nom de “Teixits l’Elefant”. Quan ens instal·lem al carrer Murillo 72, el nostre establiment rep el nom d’Entretelas i, per tal de satisfer la nostra clientela, comencem a incorporar complements bàsics de merceria: fils, cremalleres, cintes biaix, espatlleres, …

Atents sempre a les demandes de les nostres clientes, decidim donar un pas més enllà i al novembre de 2004 portem la botiga al carrer Magallanes 52, on ens aboquem totalment, sense oblidar els teixits, en el món de la merceria, les manualitats i les labors.

On som?

Carrer de Magallanes, 52, 08191 Rubí, Barcelona

Calle de Magallanes, 52 08191 Rubí (Barcelona) Telf. 93 588 50 64

Carrer Lluís Ribas,45 08191 Rubí, Barcelona, España

Calle de Lluís Ribas, 45 08191 Rubí (Barcelona) Telf. 93 588 50 64